pastilla-azul-portada

Palmarés

PALMARÉS DEL 45é FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA INDEPENDENT D'ELX DE 2022

 • PREMIE “FUNDACIÓ MEDITERRANI” Al MILLOR CURTMETRATGE, de qualsevol categoria i de qualsevol nacionalitat. Està dotat amb 3.000 euros i Trofeu Dama.
  “Espines” d’Iván *Sáinz-Pardo (Espanya)

 • PREMI “FUNDACIÓ MEDITERRANI” Al LLARGMETRATGE “ÒPERA PRIMA”, de nacionalitat espanyola, que haja rodat el seu primer llargmetratge. Està dotat amb 2.000 euros i Trofeu Dama.
  “Tros” de Pau Calpe Rufat (Espanya)

 • PREMI “CIUTAT D´ELX” DE FICCIÓ, de qualsevol nacionalitat i dotat amb 2.000 euros i Trofeu Dama.
  “*Free Fall” d’Emmanuel Tenenbaum (França)

 • PREMI D’ANIMACIÓ, de qualsevol nacionalitat. Està dotat amb 2.000 euros i Trofeu Dama.
  “Loop” de Pablo *Polledri (Espanya/Argentina)

 • PREMI DE DOCUMENTAL, de qualsevol nacionalitat. Està dotat amb 2.000 euros i Trofeu Dama.
  “Miratges” d’Alfonso Palazón Meseguer (Espanya)

 • PREMI EUROPEU, en qualsevol categoria i pertanyent a l’àmbit europeu (no Espanya). Dotat amb 1.000 euros i Trofeu Dama.
  “Diritto vaig donar vot” de Gianluca Zonta (Itàlia)

 • PREMI IBEROAMERICÀ, en qualsevol categoria i pertanyent a l’àmbit d’Hispanoamèrica i el Brasil. Dotat amb 1.000 euros i Trofeu Dama.
  “Un passatge sense retorn” de José Gómez De Vargas (República Dominicana)

 • PREMI FES CURT, dotat amb 500 euros i Trofeu Dama. El qual podrà ser triat en qualsevol de les categories i la producció de les quals procedisca d’autors de la Comunitat Valenciana o de productores radicades en aquesta Comunitat Autònoma i preferentment en valencià o subtitulades en aquest idioma.
  “Por” de Ángelo Moreno (València)

 • PREMI «CINECLUB LUIS BUÑUEL» AUTOR NOVELL, dotat amb 500 euros i Trofeu Dama, elegible en qualsevol de les categories. Podran optar tant autors espanyols com internacionals que hagen realitzat fins al seu tercer curtmetratge.
  “Inútil” de Raquel Guerrero (Espanya)

 • PREMI MOBILE FILMMAKER, dotat amb 500 euros i Trofeu Dama. Poden ser Ficció o Documental, als quals poden optar tant autors espanyols com internacionals la producció dels quals haja sigut realitzada per telèfon intel·ligent.
  “A Dead Siga” de Nahd Bashier (Israel)

 • PREMI «HORT DEL *XOCOLATER» DEL PÚBLICO, dotat amb 500 euros i Trofeu Dama d’entre aquells curtmetratges espanyols i internacionals que formen part de la Selecció Oficial, serà elegit el curtmetratge que més vots haja rebut del públic assistent a les projeccions de la Secció Oficial en el Hort del Xocolater entre el 17 i el 21 de juliol de 2022.
  “*Joselito”

 • PREMI Al CURTMETRATGE SOBRE DRETS HUMANS, de qualsevol categoria i pertanyent al litoral mediterrani i/o vinculat a ell, en col·laboració amb *SocialMed València – Festival dels Drets Humans del Mediterrani. Està dotat amb 1.000 euros i Trofeu Dama

  “La història de totes nosaltres” de Itxaso Díaz (Espanya)

  Esment Especial per a:
  “Al carrer” de David *Macián (Espanya)

Scroll to Top

Subscriu-te a la newsletter

No et perdes res del nostre festival.

FUNDACIÓ MEDITERRANI com a responsable del tractament i legitimat pel seu consentiment tractarà les seues dades amb la finalitat de gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial i enviament de butlletins informatius. No cedim la informació a tercers excepte per imperatiu legal. Té dret a accedir, rectificar, oposar-se i suprimir les dades, així com altres drets, com es detalla en la segona capa d’informació. Pot consultar informació addicional i més detallada sobre Política de privacitat i Protecció de les seues dades personals.