Vídeo edició 44. 2021.

pastilla-azul-portada

Bases

Per primera vegada, el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx s’obri a curtmetratges i a llargmetratges “òperes preval”. Consulta les bases de la quarantena cinquena edició del Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx. Si eres autor i vols participar en el nostre festival tenim tota la informació que has de conéixer: com participar, el tipus de curtmetratge amb el qual pots participar, quan i quins són els curtmetratges que es projecten, les categories, els premis…

Dona una ullada a les bases i participa.

Curts

El curt és un format narratiu que ens
encanta. Ha sigut sempre el nostre plat fort.

Òpera Prima

Enguany tenim nova secció. Rebrem
els primers llargs de nous autors.

pastilla-blanca-portada

Dates clau

Segueix-nos la pista. La presentació del cartell, el període de lliurament de peces… Coneix a fons el calendari de dates de la 45a edició i no et perdes cap dels nostres avanços.

pastilla-azul-portada

Descàrregues

pastilla-azul-portada

L'últim en xarxes

pastilla-azul-portada

Anteriors edicions

pastilla-azul-portada

Sobre el
festival

Des de 1978 estem oferint un espai per a conéixer i atraure als nous talents del cinema en curt i, també, per a fomentar la industrialització d’aquest.

Tot això sense descurar els nostres orígens i sempre amb adaptació
constant als nous temps i maneres de fer cinema. Pot canviar la tecnologia, però les ganes de crear sempre són les mateixes.

Per la qualitat dels nostres jurats, per la qualitat del nostre palmarés i els 45 anys d’història han permés que l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya ens admetera com a Festival preseleccionador dels Premis Goya. Així mateix, l’Associació de la Indústria del Curtmetratge (*AIC) ha dictaminat també concedir-nos la marca de Festival Recomanat en 2016.

Des de 2020 l’evolució patida per la pandèmia de la Covid-19 va accelerar encara més les transformacions a nivell mundial en la indústria de l’audiovisual i el *FICIE, una vegada més, es posiciona com a suport i estudi dels millors talents i tendències en el curtmetratge, llargmetratges “òperes prevals” i en la Ficció TV.

Organitza
Amb el suport de
Festivals Col·laboradors
Plataformes Associades
Scroll to Top

Subscriu-te a la newsletter

No et perdes res del nostre festival.

FUNDACIÓ MEDITERRANI com a responsable del tractament i legitimat pel seu consentiment tractarà les seues dades amb la finalitat de gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial i enviament de butlletins informatius. No cedim la informació a tercers excepte per imperatiu legal. Té dret a accedir, rectificar, oposar-se i suprimir les dades, així com altres drets, com es detalla en la segona capa d’informació. Pot consultar informació addicional i més detallada sobre Política de privacitat i Protecció de les seues dades personals.